Mire tippeltél?

Ha úgy gondolod, egy új pasiról van szó: Nézd meg a saját kapcsolatod. Ha van párod, akkor ez a választásod azt jelzi, hogy komoly hiányosságok vannak a kapcsolatotokban. Mielőtt leülnétek megbeszélni, tisztázd magadban, mire is vágysz, mi az, amit hiányolsz belőle? Miért nem jelent meg? Mit kellene tenned, hogy kiteljesedjen?

Hiszen én nem mondtam, hogy bármi baj lenne a régi kedvesemmel... :-) Vagyis ha erre asszociáltál, a magadéban vannak problémák. Ha a legnagyobb baj az, hogy nem találsz megfelelő párt magad mellé, akkor gondolkozz el azon, milyen igényeid vannak, és hogy ezek az elvárások mennyire akadályoznak téged abban, hogy elég nyitott legyél egy új kapcsolatra?

Kisbaba/unoka születésére tippelsz:

Nem talált!!!  :-) Ha erre tippeltél, érdemes elgondolkodnod azon, mi az, amit legszívesebben újra kezdenél az életedben? 

Mit csinálnál másképpen, ha megint gyerek lehetnél? 

Milyen tapasztalatokat szeretnél mindenképpen megtartani a következő életedre? 

Miért nem tudsz megbékélni egy adott dologgal, amit annyira szeretnél megváltoztatni?

Mi az a dolog az életedben? Milyen örökség? 

Új kisállat érkezése:

Van abban némi humor, amikor egy ilyen leírás alapján nem emberi lényre, hanem valamilyen kedvencre tippelsz. 

Vagy túl sokat csalódtál már az emberekben és nem sokra becsülöd a kapcsolatokat, vagy pontosan tudod, hogy a kapcsolatok nem korlátozódnak kizárólag az emberek közötti interakciókra.

Ha az első, akkor érdemes lenne leírnod, milyen fájdalmas emlékek kínoznak, ami eltávolítottak az emberi kapcsolatoktól? Biztos vagy benne, hogy ezek minden esetben rólad szólnak? A gyerekek sok fájdalmat cipelnek olyan megjegyzésektől, amik nem is róluk, hanem a szüleik félelmeiről mondanak el sok mindent. A helytelen értelmezés sokkal több fájdalmat okoz, mint gondolnád, és meggátolja a normális felnőttkori kapcsolatok kialakítását.

Milyen könnyű félreérteni pár egyszerű mondatot! Legyél jobb mások és a saját életed megértésében! Játsz velünk!

Most megmutatom neked legújabb szerelmemet :-)