myTréning: Aranyember

Annyi a világod, amennyit beletöltesz... Teletöltesz?

Amikor vagy 100 éve először álltam osztályfőnökként a tanítványaim szülei előtt, borzasztóan zavarban voltam. Tele volt a fejem a főiskolán megtanultakkal és az egész úgy zúgott belül, mint egy bazi nagy harang, amit pont a fejed mellett zengetnek.

El voltam magammal telve rendesen, na mit tagadjam. Mentségemre szolgáljon, hogy a húszas éveim elejét tapostam, és elég sok minden volt már mögöttem- gyerekszülés, tanulás, persze egy férj is.

Aztán egyik kis tanítványom anyukája gyorsan visszarántott a földre.

- Mondja csak kedveském, minek kell a fiamnak ezt a sok felesleges marhaságot megtanulnia, amikor én sem tudok olvasni, mégis többet keresek, mint magácska?

Az anyuka rögtön két leckét is adott nekem, egyet alázatból, egyet meg önfegyelemből. Érdekes módon a tanév során meglehetősen jóban lettünk, amit ő azzal viszonzott, hogy elkezdett olvasni tanulni.

A kérdésére valódi válaszra azonban csak két év múlva leltem, Rudolf Steiner Könyvében, a Rózsakeresztesek filozófiájában.

...." Egyedül csak az a tudás számít, amely által hatásosan tudunk beavatkozni az életbe."

Ha  egyedül csak az a tudás számít, amely által hatásosan tudunk beavatkozni az életbe, akkor miért nem azt tanítják az iskolákban?

A 20 írásban az elméletet és a gyakorlatot kötjük össze. Az elmélet egy másik fajta logikát kínál az iskolai helyett, a gyakorlat pedig segít valódi történések mentén átélni, mit is jelentenek a megtanultak. Heti egy anyagot küldök.

A fejlődésed 10 coaching segíti, mely a tréning része.

A mytréning mindössze napi 150 Ft vagyis az elméleti része most csak 21 000 Ft-ért elérhető.

A személyes vagy icoachingok pedig a szokásos 15 000 Ft/óra helyett, most csak 7700 Ft/óra díjért kerültek be a tananyagba.

Így összesen 98 000 Ft -ért  komplett és komplex soft skill fejlesztéssel lehetsz gazdagabb.

A hangoskönyv a programhoz ajándék.

Ajánlott életkor: 30+

A megrendelés visszaigazolásáról  értesítést küldök. Pár másodperc általában.

Mi köze a macskának a sikereimhez?

Hogyan válhatok kapcsolatguruvá?

Tényleg megmaradtunk ősembereknek, minden látszat ellenére?

Milyen színfalak mögé bújunk?

Ezekre és hasonlókra keressük együtt a választ.

A program egyszerre max. 5 fő számára elérhető. A létszám feletti jelentkezők automatikusan a következő hónapra sorolódnak.

A mytréning ezen része is a soft skill tréningek csoportjába tartozik. A részvételről oklevelet állítunk ki.