Tapasz

Mire is jó?

Az egészség nem cél, hanem erő. 

Olyan alapképesség, amely mindenkinek adott, és jár. Hogyan tarthatjuk meg, vagy állíthatjuk vissza?A kérdésre a válasz egyszerű, de ez idáig szinte elképzelhetetlen volt.  

Szükséged lenne rá?

                                         A  gomb megnyomásával eléred a webboltot!

A tapaszról bővebben:

PowerStrips fájdalomcsillapító tapasz

E szabadalmaztatott technológia úgy lett megtervezve, hogy aktiválódjon az emberi test összes tapasz körüli sejtjének energiája és védelme. Dr. Kim

Az FGXpress gyártó PowerStrips tapasza

Jelenleg az egyetlen termék, amely megoldja a fájdalom csillapítását igen rövid idő alatt. A folyamatosan Önnek ajánlgatott tabletták helyett inkább tapaszt használjon, amely sokkal hatékonyabb és kíméletesebb az egészsége szempontjából. A tapasz természetes anyagokból készül, nem terheli az emésztőrendszert, nem károsítja a gyomor nyálkahártyát és a májat.

PowerStrips FGXpress tapasz hatásai, felhasználása

PowerStrips nagyon gyorsan feloldja az izomzat feszültségét. Gyulladások esetén megszünteti a fájdalmat- pl. mandula (torok) gyulladáskor, homloküregi fájdalomnál, középfültő gyulladásnál, nátha esetén, fejfájáskor és migrén esetén, köhögés és hörghurut gyulladáskor. Javítja a látást. A sebek gyógyulását,- és a bőr regenerálódását gyorsítja. Erősíti az immunrendszert. Jótékony hatású a szív,- érrendszerre. Elmulasztja a fáradságot, oldja a stresszt. A szervezet méregtelenítésére és a forgók betegségeire is használható. Akiknek alacsony vagy magas vérnyomása van, emésztési,- légzési és székrekedési gondokkal küzdenek, szintén használ. Akiknél miómát (méhizom daganatot) és nőgyógyászati problémát,- cukorbetegséget állapítottak meg. Használhatjuk ekcéma, allergia ellen és visszerekre. Javítja a koncentrálóképességet és a memóriát, alvásjavító hatású hosszabb gyógyszerbeadások esetén. E tapaszok felhasználási területe nagyon széles. Fantasztikusan kezel és gyógyít. Meglepi majd Önöket, hogy milyen gyorsan hat és segít.

PowerStrips tapasz összetétele

Tapasz PowerStrips- FGXpress100%-ban természetes alapanyagokból készült termék. Összetevői - koreai vörös ginzeng, kalcium, magnézium,kálium, tengeri fitoplankton, ezüstionok, germánium. A tapasz a transzdermális (bőrön át felszívódó)hullám technológiát hasznosítja. Egészségjavításra és fájdalomcsillapításra készül. PowerStripsaz FDA ( Amerikai Gyógyszer,- és Élelmiszer-ellenőrző Legfelső Hivatal) jegyzékében 1. osztályú (legkisebb rizikófaktorú) gyógyászati eszközként nyilvántartott készítmény. Az FGXpress POWERSTRIPS megkapta az "Európai Megfelelőségi Nyilatkozatot", azaz a "CE"-t. Ez Európában éppolyan Medical Device Class 1" nyilvántartás. A tapaszok mindennapos használatra készülnek és semmi egészségkárosító mellékhatásuk sincs. A tapaszokban elnyeletett hatóanyagok a bőrön át közvetlenül a véráramba jutva fejtik ki hatásukat. Lassan és néhány óráig vagy napig tartják állandó szinten (koncentrációban) a vérkeringésben a hatóanyagokat. A páciensek részére teljesen problémamentes a bőrön át ható (transzdermális) tapaszok használata, illetve eltávolítása.

Miből is van ez a csodatapasz?

A PowerStrips 5 fő összetevőből áll. Mindez két rétegben. A külső réteg elemi germánium.

A belső réteg, erjesztett koreai vörös ginszeng, FGXpress PowerStrips tengerifitoplankton (Alpha 3 CMP ™), ezüst ionok, plusz egy vízben oldható ragasztóanyag keverékét tartalmazza.

A koreai vörös ginzeng számos hatóanyagot tartalmaz. A legfontosabb anyagok az úgynevezett ginzenozid vagy panaxozidok. Az erjesztett koreai vörös ginzengben 32 különböző típusú szaponin van, és egyedülálló a 42 féle természetes ásványi anyag tartalma.

A fitoplanktonok egysejtű élőlények, amelyek olyan kicsik, hogy csak mikroszkóp segítségével láthatók. Mert mikroszkopikus nagyságú, a sejtek, a szervezet képes felvenni azonnal, és ezzel megkap minden értékes tápanyagot egyidejűleg - maximális hatékonysággal.

Az ezüst ionok jelentősen gátolják a baktériumok növekedését. Az ionos ezüst kolloid nem mérgező, és nincsenek mellékhatásai. Nincs ismert kölcsönhatása, vagy mellékhatása más gyógyszerekkel! Az ezüst nagyon fontos az immunrendszer számára.

A bőrhullám technológia

o Egy módszer a hatóanyagoknak a bőrön keresztüli szervezetünkbe juttatására egészen a vérlemezkékig.

o A hatóanyagok koncentrációját állandó értéken tartja a véráramban.

o A páciensnek nem okoz gondot a transzdermális tapaszok felhelyezése illetve azok eltávolítása

PowerStrips tárolása - nagyon fontos!

PowerStrips gyógytapaszok szavatossági ideje 2 év, az eredeti, zárható műanyag csomagolásban tárolva. Amennyiben hosszabb ideig szabadon hagyják, kiszáradhatnak és elveszítik a hatásosságukat.

Hogyan használjuk a PowerStrips gyógytapaszokat?

PowerStrips tapaszok ultravékonyak, és olyan kialakításúak, hogy a mindennapi fürdések és tisztálkodások között, az önök egészséges szokásaként rutinszerűen hordhatók, viselhetők. A fájdalmas hely tájékára ragasztandó, ám kerülendőek a forgók és más olyan helyek, ahol nagymértékű mozgásban van a testünk pl. a biceps. A PowerStrips szükség szerint kisebb részekre szabható, vágható. A tapaszok 24-48 órán át hatékonyak, amennyiben nem kapnak nedvességet. A feltapasztás előtt az érintett testrészt szappanos vízzel mossák le, alaposan öblítsék le vízzel és szárítsák meg. Természetesen lehet zuhanyozni a PowerStrips tapasszal úgy, hogy a tapaszt ne érje szappan és közvetlen vízsugár, csak tiszta víz.

Ismeretlen eredetű fájdalom esetében mindig lépjen kapcsolatba az orvosával!

Csak külső használatra. * Eddig nem tapasztaltak káros mellékhatást, és nincs ismert kölcsönhatás más gyógyszerekkel. * Ha állandó gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor értesítse kezelőorvosát. 

* Terhes nők NE HASZNÁLJÁK! 

* Használata szükség szerint, vagy folyamatosan 2 naponta cserélve * Zuhanyozás vagy fürdés után használja. * Fájó ízületeknél, az ízület alá, vagy fölé kell ragasztani * Felragasztásakor az alkalmazást területet legyen haj, szőr, izzadság, ápolási termékek nélküli * PowerStrips-et kisebb darabokra lehet vágni. * PowerStrips 100 %-ig természetes anyagokból álló termék. 

* Tárolás: Ne tegye ki napsugárzásnak, eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 fokon. 

* Lejárati idő kb 1 év (felbontástól).

           A megrendelés csak egy                          kattintás!

Rövid segítség:

- ha fáj - PowerStrips

- érrendszeri problémák - Pulse 8

- nyelv alól felszívódó teljes nyomelemrendszer ("űrhajós kaja") daganatos betegeknek, sportolóknak - Solar Strips

- szépség, fiatalítás - BeautyStrip

töltse ki a szállítási és fizetési adatokat, és kész is.

további információk:

https://i.sikerforma.eu/solarstrips/

https://i.sikerforma.eu/beautystrips/

https://i.sikerforma.eu/minositesek/

           Külföldi vélemény:

Klienseim mondták:

Saját tapasztalatom: Néha elviselhetetelen migrénes rohamaim vannak, amire eddig gyógyszert szedtem. A tapasztól ugyanúgy elmúlt a fájdalom, de a gyógyszerek utáni levertség elmaradt! 

" Egy régi sérülésen alkalmaztam, ami minden alkalommal kiújult, ha hosszabb ideig ültem. Két tapasz, négy nap, és eltűnt!" (Gábor, Csongrád) 

"Megijedtem, mert nagyon felmelegedett a derakamon és az egész hátam is . De a fájdalom nyomtalanul eltűnt, pedig már 5 éve szedtem rá fájdalomcsillapítókat." (Gizike, Szfvár) 

" Nem kellett megműteni a kezem, így nem estem ki a munkámból" (Kriszta, Mór)  

"Öt év szenvedés után nem vártam csodát. De kaptam." (Ilona, Székesfehérvár )

Hová ragasszuk az FGXPress PowerStrips tapaszt? 

1. A homlok,- és az orr melléküregek gyulladása - a homlokra és az orr mellé. 

2. Fülzúgás, sípolás a fülben (tinnitus, Meniér szindróma) - az érintett fül mögé, valamint a felsőtől a középső nyakcsigolyáig. 

3. Középfültő-gyulladás és hallásvesztés- mindkét oldalon a fül mögé, valamint a felsőtől a középső nyakcsigolyáig. 

4. Angina - a nyak mellső felületére és az áll alatt, nyakra az alsó állkapocs görbületénél, a fül mögé. 

5. Nátha - az orrcimpák mellett, az orrtőnél a szemöldökök között, a szegycsonton és a nyaki gerincen.

6. Meghülés-megfázás, köhögés, hörghurut gyulladás, dohányzásról történő leszokás - a szegycsonton elöl az 1-3. borda magasságában szegycsontcsont középig és a lapockák között háton egy ujjnyi távolságra a 2. és 3. mellkasi csigolya tapintható középcsontjától. 

7. Fejfájás és migrén - a nyakcsigolyára és a fájdalmas területen a halántéknál. 

8. Magas vérnyomás - a tapasz kisebbik részét a nyakcsigolyák területére, néhány naponta felváltva a lapockák között a 4. az 5. és a 6. mellkasi csigolya kitüremkedéseire lefelé a tapasz nagyobbik részét - keresztcsontra. 

9. Alacsony vérnyomás - fordítva, a tapasz nagyobbik részét a nyakcsigolyák területére, a kisebbiket a keresztcsontra, a mellkasi csigolyákra nem szabad feltapasztani. 

10. A látás javításához - a fej mindkét-oldalán a szemüreg mellet a halánték területén, és a 2. nyakcsigolyára. 

11. Szívtájéki fájdalmaknál - a tapasz felét a szegycsontra, a másik felét pedig a lapockák közé tapasztjuk. 

12. Gyomorbántalom, emésztési problémák érzetekor, rosszulétkor, légzési nehézség esetén - a tapasz felét a gyomortájékára, a másik felét a keresztcsontra. 

13. Epeproblémánál, gyomorégéskor, tapintható ellenállás esetén - ½ tapaszt a jobboldali bordák alá, ½ tapaszt - a keresztcsont alá, de a köldök alá is helyezhető. 

14. Székrekedés, hasmenés, bélgyulladás - ½ tapaszt a köldök alá, ½ tapaszt a keresztcsontra. 

15. Prosztata nagyobbodás, gyulladás - a tapaszt 4 részre kell osztani. Egyesével feltapasztjuk a bal és a jobb comb belső felére az ágyék felé, a harmadikat a gátra és környékére (latinul: perineum) a combtőre hajtva a negyediket a keresztcsontra. Napközben a harmadik részt a hasaljra tapasztjuk. 

16. Nőgyógyászati problémáknál - a tapaszt 4 részre kell osztani. Az 1 részt az alhasra, 1 részt a keresztcsontra, 1-1 részt pedig a belső bokacsont fölé 1-2 ujjnyira tapasztjuk. 

17. Miómák és ciszták a petefészken - ½ fél tapasz a köldök alatt, ½ tapasz a keresztcsontra elhelyezve. 

18. A nagy forgók betegségei - a tapaszt 4 részre vágjuk és körberagasztjuk a forgót 4 oldalról. Amennyiben a tapasz nem rögzül megfelelően a mozgás miatt, akkor még sima leukoplaszttal körberagasztjuk (felülragasztjuk). 

19. Sarok (sarkantyú) - 1 részt alulról középen a sarokra tapasztunk, 2 részt pedig mindkét vádli alsó harmadára. 

20. Az alsó végtagok visszerei - a sípcsontok alsó harmadára a belső oldalon. 

21. Thrombophlebitis (láb trombózis) - a trombózis csomópontja fölé tapasztva, nem közvetlenül rá!!! 

22. Cukorbaj (nem veleszületett hanem szerzett) - ½ tapaszt a hasnyálmirigy területére a hasfelsőn a köldök felett. (gyomortájék), ½ tapaszt pedig a keresztcsontra. 

23. Allergiák - ½ tapaszt a keresztcsontra, egy másik tapaszt megfelezve a jobb és bal talpra ragasztva úgy, hogy a lábfejen a hüvelyk és mutató (2.) ujját összekötő bőrredőhöz érjen, ½ tapaszt pedig a máj vetületére (a máj fölé). Ehhez összesen 2 tapasz szükséges. 

24. Bőrgyulladás, pikkelysömör, száraz ekcéma - ½ tapaszt a kiütés középpontjára tapasztani, ½ tapaszt pedig a máj vetületére (a máj fölé).. 

25. Hosszan-tartó gyógyszerezés, enyhe mérgezés - a talpakon a májfunkcióhoz és a májvetületére (a máj fölé) és epe fölé jobboldalon a borda alatt. 

26. Az agy jobb vérellátásáért, memóriajavításért, a koncentrálás - és alvásjavításért a gerinc kopásos elváltozása kezelésért - ½ a nyaki gerinccsigolyák területére, ½ tapasz a keresztcsontra 

27. Hypotyreózis (pajzsmirigy alulműködése) - a szegycsont felső felére és a nyakcsigolyák alsó részére. 

Kérdésed, véleményed  van?

                                 Írj nekem!