A valóság megélése maga a kaland!

Hogyan lesz az időből kincs?

Egy szegény szabó, akinek vagy egy tucat gyereke volt, egyszer felment a padlásra, és ott talált egy nagyon sovány, nagyon öreg embert, akinek még ruhája sem volt. 

- Ki vagy te és mit keresel a padlásunkon?

- Az én nevem Nélkülözés. Ide tartozom a házhoz.

Megszánta a szabó, lement, fogott egy darab zsákvásznak és varrt belőle egy nadrágot Nélkülözésnek. Amikor készen lett vele, felvitte a padlásra.

De a nadrág kicsi lett, mert a Nélkülözés közben megnőtt...

Mindenhonnan azt halljuk, hogy adjunk, segítsünk azoknak, akiknek nincsen. De senki nem mondja meg, hogy azok adjanak, akiknek van. Ha onnan veszel el, ahol amúgy is nagy a szükség, csak egy szegénnyel több lesz a világon. Amikor egy nadrágod van, és odaadod egy másik embernek, akinek nincsen nadrágja, nem lesz kevesebb a nadrág nélkül mászkálók száma. Ezért fontos megértened, hogy ha magadnak nincsen, akkor másokon sem fogsz tudni segíteni. 

Legyen az étel, víz, ruha vagy szeretet, csak akkor tudsz adni, ha magadnak több, mint elégséges van. 

Ahhoz, hogy a magad számára biztosítsd a jóllétet, okosan kell beosztani az idődet.

Így a jól beosztott időből valódi kincs lesz, érték, amely kézzel fogható és önmagad épülését szolgáló tudás, amivel még több értéket teremthetsz. 

A második ciklusban választ kaphatsz azokra a kérdésekre, hogy hogyan, milyen gondolkodási móddal, és mire használjuk fel az időnket. Az értékteremtés ugyanis mindig legbelül kezdődik... 

A második szint első napján az idővel, annak felhasználásával, beosztásával foglalkozunk. A nap második felében az archaikus gondolkodással és a modern, analitikus-logikus gondolkodással ismerkedünk. Megismerkedünk az első egyetemes törvénnyel, mely nem más, mint A TEREMTÉS TÖRVÉNYE, ILLETVE A TEREMTŐI KÉPZELET MÁGIKUS EREJÉNEK A TÖRVÉNYE. A maradék időben átvesszük a leginkább ható 17 szellemi törvényt.

A második szint második alkalmán még jobban belemélyedünk a számok jelentésébe. Megnézzük, miként jelennek meg negatív helyzetben illetve milyen lehetőségeket hordoznak az adott pozícióban. A második napon élesben elemezzük a meghívott vendégek Yantráit. Csoportokban dolgoztok.

A harmadik alkalommal a megbocsájtás és a szeretet a téma. A második napon pedig megismerkedünk az elhárító mechanizmusokkal, amik nem mások, mint azok a viselkedési módjaink, amiket egy-egy számunkra kellemetlen vagy félelmetes helyzetben alkalmazunk. A második nap végén egy meglepetés vár benneteket. :-)

Új előadóval is megismerkedhettek  ebben a három napban.

A második szint után már magabiztosan mozogsz a számok világában. Önmagadról képes vagy reális képet alkotni és nem akarsz mentségeket keresni. Másokkal szemben toleránsabbá válsz. Képes vagy egy szinttel mélyebben látni a feladatokat, mint mások. Ezzel nő a megoldások tere.

3X2 nap, összesen 48 óra, 9-17 óráig

Hétvégente: 23 500Ft

Egyösszegű fizetés esetén: 58 750Ft

A kurzus végén oklevelet kapsz.

Jelentkezési lap

Időpontok:

Budapest: 2017. december 9-10.

                  2018. január 6-7.

                  2018. február 10-11.