A valóság, mint erőforrás.

Amikor rádöbbensz milyen csodálatos is vagy és megérted, hogy képességeid és határaid megismerése az első lépés egy új, boldogabb élethez, nos akkor kezdődik igazán a KALAND...

Hagyd a csodába a nem működő dolgokat! Felejtsd el az intrikákat, hagyd el a hétköznapok kicsinyes vitáit!

Új diploma és új élet vár!

Vagy "csak" egy egészen új ember, aki te vagy!

Három hónapos etapok, személyes tanítások elismert oktatóktól.

6 nap minden etapban, amikor megéled, milyen is az, amikor csak veled foglalkoznak és azt is, milyen jó dolog egy támogató közösség tagjának lenni.

Most mindössze 23 500/ hétvége /fő árért.

Jelentkezz most!

Gondolkodtál már a segítői, tanácsadói feladatokról? Szívesen végeznél ilyen körben munkát? Vagy egyszerűen csak szeretnél megtanulni bánni az emberekkel?

Az önismereti és tanácsadói kurzus csak elszánt igazszívűeknek!

Az első etap (három hónap) - havi két nap- alatt valós képed lesz önmagadról és másokról, képessé válsz a legalapvetőbb konfliktusok kezelésére.

Tanulj a legjobbaktól!  Tanáraink a terület legjobbjai közül kerültek ki.

3X2 nap, összesen 48 óra, 9-17 óráig

Hétvégente 23 500 FT

Egyösszegű fizetés esetén 58 750Ft

Az kurzus végén oklevelet szerzel.

Jelentkezési lap

A három hónapos etapok önmagukban is használhatóak, de egymásra építve adnak teljes képet. A teljes sorozat 8 három hónapos sorozatból áll. A lélektréner oklevél feltétele a teljes sorozat elvégzése.

A tananyagból:

Integrálpszichológia alapozó

Számmisztika - yantra

Life coaching alapok

Kronobiológiai pszichogenetika

Együttműködő kommunikáció  

Asszertív kommunikáció

Időpontok:

Budapest: 2017. szeptember 16-17.                                            

                           október 14-15.                                                                

                            november 11-12.                                                                    

A kurzus minimális létszáma 15 fő.         

Részletek az első etapról:

A program végső célja magasan fejlett személyiség kialakítása. Az igazán kiváló tanácsadó elsősorban önmagán mutatja be, mire is viheti az, aki tőle kér segítséget.

A tananyag a nyugati pszichológiától az ezoterikus módszerekig nyújt betekintést a különböző módszerekbe. Az első szint célja, hogy megismerkedj egy korrekt számmisztikai elemző módszerrel, képessé válj annak alapszintű használatára, miközben önmagad mélyebb folyamataival is megismerkedsz.

Az első két napban a számmisztikai alapozó folyik.

Ebben a szakaszban tisztázzuk, mi is az az aritmológia, majd az életciklusokat, a számok alapjelentéseit tanuljuk meg, és tisztázzuk, hogy mindezek miként jelennek meg a Yantrában. A második nap végére tisztán fogod látni önmagad és képes leszel arra, hogy bárki Yantráját elkészítsd. Egy rövid, általános áttekintést tudsz adni bárki életéről.

A második hétvégén belemélyedünk az egyes életterületekbe. Megnézzük milyen élethelyzetekben milyen jellegzetes kérdések merülnek fel, és ezzel kapcsolatban lefektetjük az eredményes kommunikáció alapjait is.

Ebben a két napban végére ráébredsz, milyen kommunikációs helyzetekben hibáztál eddig és megérted, miként tudod a különböző feladatokkal érkező embereket helyesen kezelni. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az együttműködést eredményező kommunikációra.

A harmadik hétvégén a modern tanácsadás technikájával ismerkedünk:

A szélnek nem parancsolhatsz, de irányíthatod a vitorlákat! A harmadik szakasz első napja a hozzáállásról szól. A második napon pedig egyszerű játékokon keresztül belenézünk, hogyan lehet egy másik világba vinni önmagunkat és másokat, és az itt nyert tapasztalatokkal hogyan tudunk megoldásokat kreálni a jelenre.

Az első ciklus előadásain egy régi tanárommal is megismerkedhettek, akitől én tanultam a számmisztikát a Nimrudon, Fenes Ildikó személyében. 

Megnéznéd, hová is fejlődhetsz?