myTréning

Annyi a világod, amennyit beletöltesz! Teletöltesz?Annyi a világod, amennyit beletöltesz... Teletöltesz? 

Netes tréningek  időutazóknak. :-) 

myTréning? Igen. A tiéd. Személyre szabva. Olyan tudás, ami minden esetben a te személyedre szabunk. Hogy hogyan? Ezt te irányítod. 

Nem kell kihagynod a bulit, vagy a családi nyaralást, és persze, hogy ott leszel életed legromantikusabb randiján! 

És vele egy időben simán ott leszel a régóta kinézett programon is. 

Te osztod be az időd. 


1. Mi az a személyiség puzzle? Mitől leszel kivételes és figyelemfelkeltő? A titok nem titok többé, csak katt a képre.      


4. Tettél már el Örömbefőttet? Tudod hogyan készül a házi függőkert? Van neked otthon szeretetgenerátorod? Vagy tudod mi az álomvár? A kalendárium akár egy éven át tartó lelki és fizikai segítség. Az első hónapot próbáld ki ingyen. Katt a képre. 

2. Szeretve élni nem is olyan egyszerű... Lehet, hogy valamit nem jól csinálsz? Ha több szeretetre vágysz, katt a képre.                                                        

5. Karácsony a legbűvösebb időszaka az évnek. Tölts velünk 42 napot, melyben olyan jók leszünk, amilyenek egész évben lehetnénk! Katt a képre. 

3. Tudod mit NEM tanítottak meg neked (sem) az iskolában? Csupán a legfontosabbakat... Azokat, amiktől valóban sikeres lehetsz. Csak katt a képre.           

6. EGYEDÜLÁLLÓ !!!!Terápia és tréning egy lépésben! Mit akarsz örökíteni a fiadra vagy a lányodra? Hogyan tudod befolyásolni mindezt? Mennyi idő alatt jutottál el oda, ahol most vagy? Akkor ez a szűk 6 hónap nagyon rövid idő egy tökéletes átváltozáshoz!!  Kattints a képre.

Hopp! Egy kis meglepi! 

Minden  net - tréning alsó korhatára 18 év. Részleteket a  kiválasztott net-tréning adatlapján találtok.

Fontos tudnivaló!

A tartalmak NEM hírlevelek. Elektronikus rendszerű oktatás - személyiségfejlesztés - folyik bennük. Leiratkozáshoz NINCS link - ami a tanítás részeként nem került bele a rendszerbe! Ugyanis a gyereked neveléséből sem tudsz egy link megnyomásával kiiratkozni. Az élet nem linkek nyomogatásából áll! Ha nem szeretnél több tananyagot kapni, egyszerűen használd a  kapcsolati űrlapot. A levelekben a való világra tanítalak, készítelek fel. Ez sokszor mellbevágó, mert magadra ismersz. Minél jobban tiltakozol egy helyzet ellen, annál igazabb rád. Nincsen ezzel semmi baj. Ha segítséget szeretnél egy -egy ilyen élmény feldolgozásához, az üzenőfalon keresztül azt is megteheted.