Fa teszt

2020.02.18

Pip Wilson Fa tesztje közismert. Csak válassz egy emberkét és olvasd el a leírást :)

Értékelés

Válassz egy emberkét, és olvasd el, hogy milyen személyiségjegyek jellemzőek rád.

2, 3: ambíciós és magabiztos vagy. Tisztában vagy vele, hogy miden új helyzet a te fejlődésedet szolgálja.

1: magabiztos, optimista, és boldog vagy. Tudatosan élsz, és megtervezel mindent.

21: próbálkozol, de még nem találtad meg a legjobb megoldást a boldogság felé vezető úthoz. Meg kell tanulnod segítséget kérni a körülötted levőktől.

9, 19, 4: zárkózott vagy gyanakvó és bizalmatlan

19: sokszor irigykedsz mások sikereire, narcisztikus hajlamokat is felfedezhetnek rajtad.

4: általában gyorsan feladod, nem bízol abban, hogy neked is sikerülhet.

9: bármit megtennél azért, hogy másoknak bebizonyítsd, hogy te is érsz valamit. Sokszor úgy gondolod, hogy sokkal könnyebb magányosan élned, így legalább nem kell függj mások véleményétől.

7, 11, 12: kommunikatív vagy, és bármikor kész vagy barátaidnak segítséget nyújtani . Magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, és ez a nehezebb pillanatokban is nagy segítségedre van. Mindig félig tele látod a poharat, és igyekszel megoldást találni mindenre.

5: szereted az életet, és élvezed minden pillanatát. Hálás tudsz lenni minden jóért, ami történik. Pozitívan szemléled az életet, és a kapuk mindig nyitva állnak azok számára, akiknek szükségük van ezekre az energiákra.

6: szükséged van rá, hogy érezd szeretnek, és biztonságban vagy. Szeretet iránti igényed szinte kielégíthetetlen, állandó szeretetéhséged van. Mindig igyekszel körülvenni magad olyan emberekkel, akik teljes mértékben megértenek, és támogatást, szeretet nyújtanak.

13: sokszor hatalmasodik el rajtad a kétségbeesés, és a reményvesztettség. Meg kell tenned mindent annak érdekében, hogy visszanyerd önbizalmad. Keresd szeretteid támogatását.

16, 17, 18: energikus, és optimista vagy, szeretsz mindenben részt venni.

18: fontos számodra, hogy érezd a körülötted levők szeretetét. Ha valakitől ezt megkapod, ő lesz a legjobb barátod.

14: nagyon segítőkész vagy, mindent megtennél annak érdekében, hogy mások segítségére lehess. Empatikus vagy, és nagyon nagy szíved van. De meg kell tanulnod, hogy vigyázz magadra is, ne csak másokra.

10, 15, 20: szereted a siker ízét, még akkor is, ha göröngyös út vezet el néha odáig.

20: ambiciózus és magabiztos vagy, nem rettensz vissza a kockázatvállalástól.

10: ambíciós vagy, de nagyon óvatos. Tele vagy jobbnál-jobb gondolatokkal, és ötletekkel, környezeted pedig ezt mindig értékeli is.

15: jobban motivál a sikerhez vezető út, mint maga a siker. Szeretsz új dolgokat tanulni, új tapasztalatokat szerezni.

8: álmodozó és romantikus vagy. Szükséged van arra, hogy néha egyedül is legyél, hiszen ilyenkor tudsz kellőképp feltöltődni.