Megfejtések

1. feladvány  Az ajtókról...

Az ajtó bejárat vagy akadály. A lakókat választja el a külvilágtól, a kettő közti kapcsolat bizonytalanságairól árulkodik. A tudattalan szintjén megmutatja az ajtó nyitása, nyitva felejtése, hogy miként nyílsz meg, hogyan tárod fel sebezhetőségedet.

1. Ha szerinted betörő van a házban, akkor a minden helyzetben a lehetséges legrosszabbat feltételezed. Válságos percekben nem idegeskedsz, mert lefagysz a pániktól. Ha legközelebb beüt a katasztrófa, gondolkodj tiszta fejjel, mielőtt elájulsz.

2. Ha szerinted a tulaj egyszerűen feledékeny volt, akkor valószínűleg nem sodor el a krízis. Képes vagy akár végig is aludni egy bazi nagy vihart, ami elviszi a háztetőket. Hibáid oka inkább a figyelmetlenségből adódik, semmint rossz szándékból. Azonban ne feledd, hogy mindez a végeredmény szempontjából nem számít.

3. Ha szerinted csak a tulajdonos söpör, akkor nagyon lazának tűnsz, bár közben feszülten figyelsz. Bár vannak még emberi gyengeségeid, az állandó nyugodt éberség miatt dícséretet érdemelsz.


2. feladvány Az állatküldöncökről

Tigris

Jó hírek: Olyan becsvágyó és hatalmas társ mellett látod magadat a legboldogabbnak, aki vasakarattal uralomra tör.

Balsors: Rettegsz tőle, hogy hiú, zsarnoki partnered lesz, aki felmordul még a házimunka megosztásának gondolatától is.

Kutya

Jó hírek: Hűséget és abszolút odaadást vársz el a partneredtől

Balsors: Képtelen vagy megférni egy olyan emberrel, aki örökké mások elismerését lesi, és azon görcsöl, hogy vajon mit gondolnak róla mások.

Bárány

Jó hírek: Melegszívű, gondoskodó hitvesre vágysz.

Balsors: Félsz tőle, hogy a végén a nyakadon marad egy unalmas, otthonülő birka, aki megelégszik azzal, hogy minden nap ugyanazon a tenyérnyi legelőn legel.

Papagáj

Jó hírek: Vidám beszédes partner illik hozzád, aki tudja, hogyan kell megnevettetni téged.

Balsors: Semmi sem bosszantana jobban, mint egy fecsegő, munkaallergiás csavargó.

Teknős

Jó hírek: Társadnak komolynak, megbízhatónak kell lennie, akire biztosan támaszkodhatsz a szükség órájában.

Balsors: Legszörnyűbb rémálmod egy lassú észjárású és mozgású partner mellett eltöltött élet.

A 3. és 4. feladvány...

3. feladvány A bögrékről...

A kék szín kapcsolódik legmélyebben lelkünk belső titkaihoz. A képzelettől az intuíción át az intelligenciáig. A kávésbögréd fehér színe pedig egy tiszta felület, amely teljes szabadságot ad az elmédnek, hogy a lehető legtermészetesebben, legkényelmesebben fejezze ki magát.

A kiválasztott minta ebben az értelemben elméd szerkezetét, és erősségeit tükrözi. És azt is, ahogyan a kreativitáshoz és a problémamegoldáshoz hozzáállsz.

1. Csíkok

Legjobb az egyenes út! Te vagy az, aki a határozott és egyenes megközelítést részesíted előnyben. Bátor, határozott döntéshozó vagy. Rögtön találsz megoldást a problémákra és véghez is viszed azokat. Ösztönösen vezetőként tekintenek rád, aki a nehéz időkben támasz.

2. Pöttyök

Szellemed alkalmazkodó, művészi természetében rejlik az erőd. Lehet, hogy ettől kicsit szokatlannak, különcnek látszol, de mint egyedülálló látásmódú egyéniség, valódi értékekkel gazdagítod a világot.

3. Kockák

Kiemelkedően megfelelsz a mindennapok követelményeinek, de ez nem tesz átlagossá. Kevés ember képes ilyen hivalkodásoktól mentes hatékonysággal megszervezni az életét! Erőfeszítésed eredményeként úgy tűnik mindig van elég időd és pénzed, amit nagylelkűen megosztasz azokkal, akiknek szüksége van rá.

4. Hullámvonalak

Tehetséged van ahhoz, hogy olyan légkört teremts, amiben kényelmes és könnyű szeretetet érezni és ki is fejezni azt.

Az embereknek jól esik törődni veled és segíteni neked. És mindez a jóakarat továbbgyűrűzik és titokzatos módon jobbá teszi a körülötted élők életét is. Jobb hely a világ, mert te is benne élsz!

4. Feladvány Tengerparti séta

A tenger és a szex között erősek az asszociációk. Vagyis ez az élményleírás a szexszel kapcsolatos várakozásaidról adhat infót.

1. A történelemben a tenger szinte minden esetben nő. Így a szörfdeszka fallikus szimbólum.

Hölgyek: A szörfdeszka leírása a férfi szexualitásról alkotott képednek felel meg.

Férfiak: válaszod megmutatja, milyennek látod saját szexualitásod fizikai megjelenését.

A tizenkettő egy tucat jellegű válasz esetén vagy nem láttál még elég szörfdeszkát, vagy túl sokat láttál már.

A frissen viaszolt ragyogó. hatalmas deszka, középen vörös csíkkal... nos köszi. EZ kicsit több, mint amennyit tudni akartunk. :)

Az egy ütött- kopott bánatos öreg deszka, ami már nem kell senkinek...nos ne ítélj elhamarkodottan! Ki tudja? Egy kis viasz, némi dörzsölés... csodákra képes. :)

2. A szörfözés feltételeinek leírása megmutatja mit vársz, és mit remélsz a szextől.

A víz meleg és hívogató. Egyik hullám a másik után törik meg a parton...ettől mindenki beindul... :)

A víz kicsit hideg, és sehol egy hullám...Nyugi, lehet, hogy összebújtok a parton egy törölköző alatt. :)

Toronymagas hullámok. 15 méteres cunami!... Menekülj :) Vagy nagyon ki vagy éhezve? :)

3. A teljes elmerülés a vízben a gyönyör metaforája. Amit gondoltál és éreztél az a gyönyörben tapasztaltaknak felel meg.

Ó a francba, majdnem sikerült!... mást vártál...kicsit többet.

Segítség! Nem kapok levegőt! :) Remélhetőleg van a közelben valaki, aki tud szájon át lélegeztetni. :)

HM. Nem is rossz! Talán maradok és úszom még egy kicsit, amíg elmegy ez a nagy hullám. Ne kényelmesedj el odalenn! Egyszer fel kell jönnöd. :)

4. A személy a parton szexuális érdeklődésed alanya. Nem jelent okvetlenül aktív szexualitást, lehet, csak kíváncsi vagy.

Akkor se keseredj el, ha a személy rokon vagy azonos nemű. Ha a fogorvosod, akkor sincsen semmi. Mindez teljesen normális és belefér az emberi kíváncsiságba.