Új holnap megfejtés

A városok társadalmi életünk jelképei. A legtöbb város tervezés nélkül jött létre. A feladvány azonban azt kéri tőled, hogy tervezz meg megfontoltan egy várost a jövőnek.

Így lehetőséget kapsz arra, hogy a társas kapcsolatok ideális színteréről. Válaszaid felfedik, hogyan és milyen érzelmekkel közelíted meg a társas létedet.

1. A téma, amit az új városnak választottál, elárulja, mi kellene ahhoz, hogy a közösségben boldog lehess. Ez általában az a dolog, amit a jelenlegi kapcsolataidban fájó hiányként élsz meg.

Ha pl. valami idilli fogalom volt a témád, mint a természet, a harmónia, vagy a béke, akkor olyan általános hiányt élsz meg, ami mindannyiunkat érint.

Esetleg valamelyik képregény inspirált? Jó dolog lenne, ha csupa mosoly lenne az élet, de nehéz lesz Tokió vagy Orlando hatalmas vidámparkjait leköröznöd.

2. Az okok, amiért a csapatba választottak az erősségeid. Ezek azok, amit te ismersz, de a kívülállók valószínűleg észre sem veszik.  Lehet, hogy kissé túlértékeled magadat és a külvilág jelen esetben reálisabb képet ad önmagadról. Ne félj meghallgatni őket. Általuk megmenekülhetsz az önbecsapás zsákutcáiból.

3. A csapat vezetőjéről adott leírásod megmutatja, milyennek is látod önmagadat- a jövőben.

Ha egy becsületes, másokkal törődő vezetőt látsz, akkor jó úton jársz. Ám ha egy zsarnok vagy buta vezetőt írtál le, érdemes lenne felülvizsgálnod eddigi tetteidet és nézeteidet.