Mi tesz tökéletessé?

2020.02.11

Amit elsőre észreveszel, az a legjobb benned! :) Akár az egész életstratégiádat rá tudod építeni!

Mi az? :)

Megfejtés

Nyitott könyv

Intelligens vagy, magas intuíciós képességgel. Remekül kiismered az embereket, gyakran kérnek mások tanácsot tőled. Erős vagy, le tudod küzdeni a nehézségeket, nem rettensz vissza a problémáktól, inkább megoldod azokat. Tartózkodj a negatív emberek társaságától.

2. Rózsák

Tele van a szíved szeretettel, mindenben megtalálod a szépet. Nyugodt természettel rendelkezel, nem kedveled a harcokat, a veszekedéseket. Szeretsz másokat boldoggá tenni, de ne engedd, hogy kihasználjanak, és figyelj arra, hogy kiben bízol meg.

3. Kovácsolt kereszt

Hűséges típus vagy, de nem esel rögtön szerelembe. Kreatív vagy, az eszed pedig vág, mint a borotva. Képes vagy irányítani az elmédet, így a váratlan helyzetekben is megőrzöd a hidegvéred. Nem engeded, hogy az érzelmeid felülkerekedjenek rajtad. Őszintén elmondod a véleményedet másoknak. Az egyszerűség híve vagy.

4. Léggömbök

Optimista szellemiségű ember vagy, a gondolataid rendkívül változóak, egyik helyről a másikra vándorolnak. A legnehezebb időkben sem veszíted el a reményt. Erősítsd a koncentrációs-képességedet, mert ez segíthet abban, hogy összeszedettebben élj, és ne felejts el fontos dolgokat, dátumokat.

5. Szív

A szeretet adása számodra lételem. Képes vagy gyógyítani a szeretet erejével, együttérzést, örömet, megnyugvást hozva mások életébe. Hajlamos vagy az összetört szívű emberek társaságát bevonzani. Erősítsd az önbizalmad, mert csak így leszel képes másoknak is igazán segíteni.

6. Oroszlán

Bátor ember vagy. Fontosnak tartod azt, hogy erős, magabiztos maradj, és hogy higgy magadban. Tisztában vagy a hibáiddal, és nem mindenkit tekintesz a barátodnak. Nagyon fontos számodra a higiénia, sőt néha ezt túlzásba is viszed. Egy jótanács: ne hagyd, hogy elszigetelődj a számodra fontos emberektől.

7. Mosolygós arc

Azt jelenti, hogy jó a humorérzéked, szinte bárkit képes vagy megnevettetni. Bármivel kapcsolatban poént tudsz gyártani, te vagy mindig a parti középpontjában. Azonban legtöbbször a humor, a szarkazmus egy álarc, amivel az igazi, sebezhető énedet próbálod meg eltakarni.

8. Nyakkendő

Képes vagy az önuralomra, megtartod az adott szót, így amit megígérsz, az úgy is van. Nagyon keményen dolgozol a céljaidért, az elhivatottságod nem ismer határt. A saját elveid szerint élsz, ezért olykor nem tolerálod mások, a tiédtől eltérő nézőpontját.