Miért?

2016.08.04

A honlap célja és felfogása:

A ma embere legfőbb baja, hogy nincsen összhangban. Sem önmagával, sem a bolygójával. A természettel együtt élni annyit jelent, hogy felismerjük azt, hogy egy bolygón osztozunk, és együtt tudunk naggyá lenni. Amíg az emberiség más fajok kárára akar jobban élni, önmagát pusztítja. A nagy egészben a természet állapota a tükör, az emberiség állapotára. Bármennyire is hisszük, hogy tudományosan nagyok vagyunk és fejlettek, amíg nem tanulunk meg életteret adni másoknak, csak egy parazita faj vagyunk, akik megölik a "gazdaszervezetet", ezzel pusztítva el önmagukat.

A www.lelektrening.com oldal és a hozzátartozó tevékenység, gondolkodásmód, ezt az egyensúlyt szeretné létrehozni. Az egész koncepció neve: BALANCE. Részletesebben a kezdőlapon olvashatsz róla.

Nincsen "csak" betegség, nincsen "csak" ezoterika, nem létezik"csak" tudomány. Benne élünk a láthatóban és a láthatatlanban. A kérdés csak az, hogy miben hiszünk, mivel akarunk azonosulni. Amiben hiszel, amivel azonosulsz, az vagy. Beteg vagy egész? A te döntésed.

A csoport és én várunk téged...