Türelmed végtelen?

2020.03.10

Szeretjük hinni, hogy mi vagyunk a legtürelmesebbek a társaságban. De mennyire valóságos ez az érzésünk? A következő teszt lerántja a leplet! :)

Csak nézd meg az alábbi képet! Mit látsz meg rajta elsőre?

Megfejtés

Az oroszlán

Alapvetően a hangulatod irányít téged. Szeretnél állandóan mosolyogni és kedves lenni, de akkor csak megjátszanád magad. A benned lakozó oroszlánnak ki kell törnie, ha nem akarsz belülről felrobbanni.

Ha ezen úrrá akarsz lenni, akkor próbáld meg a frusztrációdat olyan érzékletesen kifejezni, hogy közben nem csapkodsz és ordítozol, a másik mégis megérti, hogy mi és milyen mértékben zaklat.

A majom

Az a fajta ember vagy, akiről úgy szoktak nyilatkozni mások, hogy "egy szent türelmével rendelkezik". Persze te sem vagy egy szent, de sokkal hajlamosabb vagy higgadtan kezelni a szituációkat és a dolgok naposabb oldalát figyelni.

Szeretsz csak úgy lézengeni jobbra-balra és nem belefolyni nagy vitákba. Ez rendben van így, de a téged érintő ügyekből azért ne vond ki magad.

A fa

Olyan típus vagy, aki nagyon jól képes alkalmazkodni másokhoz és a legtöbb esetben megőrzi a hidegvérét, de ha túl nagy a nyomás, akkor tudtára adja a környezetének. Mivel te is emberből vagy és vannak érzéseid, ezért ez teljesen normális.

A te utad a legjobb példa, mivel tudod, hogy hogyan haladj az árral, ugyanakkor azt is tudod, hogy mikor állj ki önmagadért.

Csak így tovább! :)

Szeretnél többet tudni magadról? Nézz körül a honlapon. :)