The Flowers of Life - webinárium

Inspirálódva -  Osho:The Flowers of Eternity

A kéréseitek alapján dolgoztam ki ezt a tréningsort. Az egyes elemek önmagukban is érthetőek.

Minden kurzusomon a pszichológia, a viselkedés bizonyított  alapjairól indulunk, és elmerészkedünk a misztikumig. Kérdéseket fogalmazunk meg, melyekkel önmagunkban kutatjuk ismeretlen részeinket.

Miből is fognak állni ezek a kurzusok?

 1. Aktuális tudatállapotod beazonosítása- tudattérkép használata  - kapsz egy olyan könnyen értelmezhető képsort, amivel minden megjelenő problémád beazonosíthatod.  - megtanulod használni az integrál pszichológia spiráldinamikáját, ennek hatására megérted és kezelni tudod a mélyről jövő folyamatokat.
1. Aktuális tudatállapotod beazonosítása- tudattérkép használata - kapsz egy olyan könnyen értelmezhető képsort, amivel minden megjelenő problémád beazonosíthatod. - megtanulod használni az integrál pszichológia spiráldinamikáját, ennek hatására megérted és kezelni tudod a mélyről jövő folyamatokat.
3. 14  alkalom- igen nem véletlen, hogy a 3. pont, és nem véletlen a pí...- hogy mit jelent, az egyelőre maradjon titok.
3. 14 alkalom- igen nem véletlen, hogy a 3. pont, és nem véletlen a pí...- hogy mit jelent, az egyelőre maradjon titok.
2. Önismereti kézikönyved lesz önmagadhoz, ami az aktuális helyzethez igazodik és veled fejlődik.  - azt hitted, a fejlődés olyan, mint az általános iskola? Kijárod a 8 osztályt és vége? Akkor - ha ezt a technikai fejlődésre kivetítem, még mindig barlangban laknánk, és gyalog közlekednénk. A vágyaink juttattak el bennünket a világűrbe.  - mit gondolsz, ugyanekkora vággyal és kitartással hová fejlődne egy ember?
2. Önismereti kézikönyved lesz önmagadhoz, ami az aktuális helyzethez igazodik és veled fejlődik. - azt hitted, a fejlődés olyan, mint az általános iskola? Kijárod a 8 osztályt és vége? Akkor - ha ezt a technikai fejlődésre kivetítem, még mindig barlangban laknánk, és gyalog közlekednénk. A vágyaink juttattak el bennünket a világűrbe. - mit gondolsz, ugyanekkora vággyal és kitartással hová fejlődne egy ember?
4. A tudatosabban élő ember a választásaiban, az elvárásaiban is tudatosabb.  - megváltoznak a kapcsolataid.  - eltűnnek a felesleges kapcsolataid.  - megtanulsz önmagaddal elégedetten élni, és megszerzed azt, amire valóban vágysz.
4. A tudatosabban élő ember a választásaiban, az elvárásaiban is tudatosabb. - megváltoznak a kapcsolataid. - eltűnnek a felesleges kapcsolataid. - megtanulsz önmagaddal elégedetten élni, és megszerzed azt, amire valóban vágysz.
 A tréning webináriumon keresztül zajlik. A linket e-mailben kapod meg. (zoom)

- a tréning ára 1500 Ft/ alkalom

 Kezdés: 2021. március 1.  18:00- 18:40

                                                                                       Regisztrációs lap:

Megtanulod, hogy a külső események csak jelzések aktuális belső folyamataidról. Amikor ezt felismered, már képes leszel változtatni rajta.

Összességében egy önelemző módszert mutatok meg neked, ami praktikusan ugyanúgy működik, mint bármelyik pszichiátriában használt képteszt.

Itt azonban önmagad gyógyítója leszel.

Amikor megtanulod önmagad valós természeted szerint használni, akkor elkezded megváltoztatni a környezeted. Nem tűröd magad körül a hazugságot többé. Nem dőlsz be mások játszmáinak és magad is egyre inkább kerülöd a saját játszmáidat.

Kialakítasz magadban egy új értékrendet, amibe a hazugságok már nem férnek bele, és ennek hangot is adsz. Megtanulsz kiállni magadért. Felismered, mi az, amiért érdemes küzdeni és mi az, amit jobb, ha elengedsz.

Minél többen állnak át az új gondolkodásra, annál tisztábbá válik a közélet is. Egy tudatos társadalom már nem tűri el, hogy játszmázzanak a feje fölött.

A tudatosság nem azonos önmagunk Istenítésével. Emberek vagyunk. Hogyan akar bárki Isten lenni, amikor embernek is kevés?

Itt a földön nem isteni tudatosságra van szükségünk, hanem emberire.

Amikor pedig eléred az emberiesség magas fokát, ráébredsz, hogy mi az, ami benned az Isteni.

De nem lehet átugrani a lépcsőfokokat!

A lépcsőfokok megismeréséhez az Integrálpszichológia spiráldinamika elméletét hoztam el nektek.