1-5.

Fontos tudnivaló: minden oldalon 5 nap kihívása vár. Vagyis öt szám alatt ugyanaz a link van. Csak görgess lejjebb!

1. nap. Csak mosolyogj! Gyűjtsd össze a mai nap örömeit. Írd fel egy papírra, és tedd ki a hűtőre vagy ahová neked jól esik. 

2. nap.  Szeretsz szambázni? Vagy nem tudsz, de mindig irigykedve nézted a táncosokat? Nos akkor itt a lehetőség! Táncoljunk együtt!

Nyugi, csak 4 perc az egész! 

3. nap Két nap alatt több, mint 60-an csatlakoztak a csapathoz!!! JEEEEEEEEeeee!!!!!!!

Téged mi tesz boldoggá? Ne gondolj nagy dolgokra, csak apróságokra... Mi az, aminek sikerül a legváratlanabb pillanatokban mosolyt csalni az arcodra?

Én pl. imádom a táncokat- nem véletlen volt tegnap a szamba..

Ha tetszett neked is és kicsit gyakoroltál, akkor próbáld ki, milyen érzés reggeli öltözködés közben szambázni, vagy a délelőtti kávéd elkészítése közben mozogni erre a vidám zenére.  

Tudod akkor tudunk igazán jók lenni másokhoz, ha megtaláljuk azt, amivel önmagunkat kényeztethetjük.

Szóval... mitől tudsz te mosolyogni? Amíg nem tudod, addig is próbálj meg ma mindenkihez kedves lenni.

Legyen egy csodás napod! 

4. nap. Minek tudsz örülni naponta??? Nekem már mosolyogni sincsen kedvem, a sok hülye miatt!!!- ezt a kedves kis kifakadást pont tegnap hallottam. Nincsen vele semmi baj. Csupán egyetlen kérdésre szeretném, ha válaszolnál:

- Miért várod el a világtól, hogy nevessen rád, hogy szórakoztasson, ahelyett, hogy magad vennéd észre a szépséget benne?

A mai kihívás nagyon egyszerű: Vedd észre a szépséget!!!

Mennyi szépséggel találkoztál? És ne feledd, csak mosolyogj!

5. nap  Az élet egyszerűen működik, amíg az ember bele nem rondít... Egyik nagy igazsága, hogy azt adja vissza, amit te adsz. Mire vágysz legjobban? Persze nem a pénzre gondolok. Több udvariasságra?

Próbáld ki! Adj ma több udvariasságot a világnak! Ne feledd, az udvarias ember akkor is udvarias marad, ha felbosszantják. Viszont nem hagyja szó nélkül... Milyen vicces, vagy találó helyretevő mondataid vannak az udvariasságot közelebbről nem ismerők számára? Gondolkozz egy kicsit ma ezen is, de elsősorban legyél udvarias ma.

Indulj el 5 perccel hamarabb, így ki tudod engedni a kereszteződésbe beszorult autóstársadat. Add át a helyed a fáradtan felszállónak vagy az idősebbeknek. Vagy ha nagy szatyorral látsz valakit utazni. Számtalan lehetőség van az udvariasságra. Ma használd ki, amit csak tudsz! :)

Milyen érzés volt?

És persze csak mosolyogj! 

( A képen: ölbe vettem a "kicsi" keresztfiam.)

Összegzés: Alig öt nap telt el. Ha jól dolgoztál, sok örömben volt részed. De az sem baj, ha még nem érzed a változást. Csak csináld!!! 

És találd meg az élet vicces oldalát!

Vissza a játék kezdő oldalára                                                             Ugrás a következő 5 napra